Érzékeny arcbőr kezelése

PERFECT SKIN I. MINERAL

tegodercosmetics-logo

Kozmetikus vagy?
Kipróbálnád termékeinket?
Kérd a bemutató csomagodat!

Érzékeny arcbőr kezelése

A Perfect Skin I. Minerál ásványi anyag és vitamin alapú termékcsalád az érzékeny bőrű vendégek számára jelent gyógyírt.

Érzékeny bőr jellemzői

Az érzékeny bőrállapot egyre gyakrabban előforduló probléma, fokozottan reagál a környezeti ártalmakra, így különösen fontos a védelme, ápolása. Az érzékeny arcbőr erősen feszülhet, piros foltok láthatók rajta és hajszálerek is megjelenhetnek, különösen az arccsont körül.

Mit tegyünk, ha túl érzékeny a bőrünk?

Céltudatos, következetes és kíméletes ápolásra van szükség. A fő cél a nyugtatás és a védőtakaró újraépítése.
• Ha érzékeny a bőrünk, akkor önállóan ne kísérletezünk kozmetikumokkal, inkább szakembertől (kozmetikus, bőrgyógyász) kérjünk tanácsot
• Az érzékeny bőr gyorsabban reagál az igénybevételekre és hajlamosabb a korai öregedésre, tehát érdemesebb a megelőzésre törekedni, mint később orvosolni a bajt
Az érzékeny bőrűeknek olyan termékekre van szüksége, melyek segítenek helyreállítani a bőr hidratáltsági és lipidszintjét anélkül, hogy irritálnák azt.
Az új Tegoder Perfect Skin I. kollekció maximális védelmet nyújt, hatékony és innovatív hatóanyagoknak köszönhetően nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. Megakadályozza az arc kipirosodását, lassítja a bőr öregedését és növeli immunitását.

Perfect Skin I. Mineral kezelés

Ásványi anyag és vitamin alapú kezelés az érzékeny, dehidratált, stresszes és korán öregedő bőr számára.
A Tegoder Perfect Skin I. Mineral exkluzív termékcsalád segít abban, hogy a bőrünkből hiányzó ásványi anyagokat, mint a szilícium, kálcium cink, réz, vas és magnézium, és vitaminokat, mint A-, E-, F-, K-, B1-, B2-, B3-, B6-, C- és H-vitaminokat pótolja. Hatását tovább erősítik a készítményekben szinergikusan jelen lévő növényi komplexek, mint a szentjánoskenyérfa, napraforgó olaj, hialuronsav, kakukkfű, alga, hidrolizált búzafehérje, amelyek szintén lényeges szerepet töltenek be a megfelelő bőrfelszíni emulziókialakításában.

Kezelés hatásai

  • Javítja a dohányzás és a környezeti szennyezés okozta oxigénhiányos bőr állapotát
  • Nyugtatja a „stresszes bőr” tüneteit
  • Növeli az antioxidáns védelmet
  • Segíti és támogatja a sejtek anyagcserjét

A kezelés során a bőr visszanyeri vitalitását, hidratáltságát és védekezőképességét. Tartós bőrállapot javulást 6 alkalmas kúrakezeléssel és az otthoni Perfect Skin Mineral I. termékekkel érhetünk el.

Kezelési idő: 1 óra 30 perc