Kombinált zsíros bőr kezelése

PERFECT SKIN II. MINERAL

tegodercosmetics-logo

Kozmetikus vagy?
Kipróbálnád termékeinket?
Kérd a bemutató csomagodat!

Kombinált, zsíros bőr kezelése

A Perfect Skin II. Minerál ásványi anyag és vitamin alapú termékcsalád aknés, heges és az ekcémára hajlamos bőr speciális kezelésére lett kifejlesztve.

Mi okozza az állandóan újratermelődő pattanásokat?

A fiatalok egyre korábban találkoznak ezzel a problémával, de mind gyakrabban érinti a felnőtt nőket is. Az aknés bőr okait kutatva gyakran téveszmékbe ütközünk. Az akne kialakulását a hormonok, a faggyútermelés, a bőr elszarusodásának menete, a bőr járulékos baktériumflórája és az esetleges bakteriális felülfertőződés együttesen határozzák meg.

Az akne kiváltó okai között belső problémára is lehet gyanakodni, ilyenek lehetnek a bélrendszeri gondok, májdiszfunkció, például a máj nem tudja lebontani a bevitt toxinokat, így a salakanyagok ürítésére a bőrt használja vagy epegondok, ezek mind kiváltó okai lehetnek a bőrpanaszoknak, ezekkel azonban orvoshoz kell fordulni.

Többnyire azonban a mai világban a fokozódó környezeti ártalmak, a nem megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerek és a felpörgetett, stresszes életvitel szerepel, mint kiváltó ok. Az emberek többsége leginkább az érzékeny bőr és az aknés, heges bőr problémájával küzd, amelyek nemtől és kortól függetlenül jelennek meg.

Sokszor nem is sejtjük, hogy a szervezetünkből hiányzó ásványi anyagok okozzák egyes bőrproblémáinkat. A nem megfelelő bőrápolás, az ásványi sók és vitaminok hiánya szintén kiváltó oka lehet a túlzott faggyútermelésnek. Ilyen esetben az eltávozott ásványokat és vitaminokat pótolni kell!


Pattanások nélkül újra boldogan harmincon túl is

A Tegor Kutató Központ munkájának köszönhetően ma már létezik az a professzionális kozmetikum sorozat, amely magas ásványanyag és vitamin tartalmának köszönhetően feltölti és regenerálja a bőrt, ezáltal megszüntetve a problémákat.

A Perfect Skin Mineral II. termékcsalád az aknés, problémás, heges és ekcémára hajlamos bőr speciális kezelésére lett kifejlesztve. Ezt a fajta bőrt a leghatékonyabban az ásványi anyagokon (szilícium, kálcium cink, réz, vas és magnézium) kívül vitaminokkal (A-, E-, F-, K-, B1-, B2-, B3-, B6-, C- és H-vitamin) is fontos kezelnünk, melyek közül főként a B-vitamin csoport tagjai és az élesztő kivonat nyújtanak enyhülést e bőrtípus számára. A bőrfelszíni emulzió megfelelő kialakítására még olyan speciális hatóanyagokkal gazdagították a termékcsalád tagjait, mint például a fitoösztrogének, polifenolok, zsálya és a firenzei írisz.

Kezelési idő: 1 óra 30 perc