Ránckezelés 50 év felett

DELUXE ADVANCE

tegodercosmetics-logo

Kozmetikus vagy?
Kipróbálnád termékeinket?
Kérd ingyenes bemutató csomagodat!

Deluxe Advance ránckezelés 50 felett

Mikor ajánljuk a Deluxe Advance növényi őssejtes kezelést?

Ha szeretnénk megállítani bőrünk öregedését, és ha szeretnénk megtapasztalni a nanotechnológiának köszönhetően high-tech hatóanyagos kezelések hatását a bőrükön.
A nemrégiben felfedezett PhitoCellTech™ növényi őssejtek jótékony hatékonysága lehetővé teszi a bőr megfelelő és egészséges működését, funkcionalitását és a bőrszövet regenerálódását.

Az Advance készítményekhez hozzáadott aktív összetevő további különlegessége a liposzómás (kapszulába zárt) formulájában rejlik, mely elősegíti a Genistein (a szója izoflavon biológiailag aktív formája) hatékony és eredményes felszívódását a bőr mélyebb rétegeiben.

Miért használják a Deluxe termékekben a hexapeptid 50-et?

A Tegoder Cosmetics Deluxe Advance a GENOKOZMETIKA (gének működését vizsgáló kozmetikai tudományág, melyet elsők között alkalmazott a Tegoder Cosmetics cég) kutatásain alapuló, professzionális és otthoni használatra megalkotott öregedés elleni sorozat.

A DELUXE ADVANCE termékcsalád fő összetevője a hexapeptid-50 újgenerációs hatóanyagot kifejezetten a korral járó és a külső környezeti tényezők által a sejtekben okozott DNS károsodást csökkentő tulajdonságáért alkották meg, védve a DNS sértetlenségét. A sorozat tagjai aktiválják a bőrben a DNS regenerációjáért, megújulásáért és védelméért felelős géneket.
Ez a mechanizmus nagy szerepet játszik a sejtek minőségének javításában, funkcionalitásuk fokozásában, valamint a sejtöregedés folyamatának visszafordításában.

Deluxe Advance aktív hatóanyagok:

  • Genokozmetika kutatásain alapuló hexapeptid-50
  • növényi őssejt (PhytoCellTec™)
  • Genistein (szója-izoflavonoid)
  • organikus szilícium
  • kollagén-elasztin
  • hialuronsav
  • gyömbér-kivonat
  • vitaminok
  • zöld tea

A Deluxe sorozathoz tartozó Advance termékcsalád készítményei az öregedés látható jelei ellen veszik fel a harcot azáltal, hogy biztosítják a bőr önregeneráló képességéhez szükséges létfontosságú tényezőket, hozzájárulnak a bőr biológiailag aktív állapotának fenntartásához, emellett a készítmények tökéletes megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.

Kezelési idő: 1 óra 45 perc