Mezoterápia

mezoterápia

MEZOTERÁPIA

A Tegor Kutató Központ kiváló minőségű, megbízató európai gyártmányú mezoterápiás arc és testkezelő ampulla koktéljait orvosi tisztaság és egyedülállóan magas hatóanyag koncentráció jellemez. Alkalmasak tűs és tű nélküli mezoterápiás bevitelhez. A Tegoder Cosmetics egyedülállóságát az jellemzi, hogy a mezoterápiás kezelésekhez szükséges termékek teljes palettája megtalálható az előkezelőktől az utóápolókig.

Mi az a mezoterápia? Lényegét tekintve, kozmetikai hatóanyagok bejuttatása közvetlenül a bőr sejtjeibe. Ezt különböző módon tehetjük meg: beinjektálhatjuk tűvel, mezoterápiás rollerrel, mezopennel és tű nélküli mezoterápiás készülékkel. De nem elég kiválasztanunk a megfelelő beviteli módot, még el kell igazodnunk az ampullakoktélok és mezoszérumok útvesztőjében. Ebben kívánunk segítséget nyújtani. A Tegoder Cosmetics által kifejlesztett ampullák és szérumok széles tárházát kínáljuk.

Arckezelések terén elérhetőek: arckontúr, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, hegek, ráncok kezelésére alkalmas anyagok. Ezen belül megtalálhatóak DMAE-t, vitaminokat, kollagént, hialuront, nővényi őssejteket és növekedési faktorokat tartalmazó hatóanyagok.

Testkezelések terén kiemelkedő eredmények érhetőek el stria és cellulit elleni kezelésnél, feszesítés, zsírbontás és alakformálás területén. Fontos kiemelni a szülés utáni bőrregenerálás mezoterápiás lehetőségét.

Miért válasszuk a mezoterápiát? Mert hatékony, látványos, tartós, más beviteli módszerekkel ellentétben a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a sejtbe és a sejtközötti térbe is bejut. Már egy kezelés is eredményes tud lenni, de ha hosszútávon gondolkodunk érdemes kúrakezelést végeznünk. A kezeléseket heti egy alkalommal, a kezelendő problémától függően, 6-8 héten át érdemes végezni. Tűs kezeléseknél ne feledkezzünk meg a kellő napvédelemről! Minimum SPF 30 fényvédő, és a kozmetikus által ajánlott otthon ápolási termékek használata kötelező.

Mezoterápiás előkezelők

Tisztítás, előkészítés, szennyeződések eltávolítása

mezoterápiás arc ampullák

Bőrfiatalítás, hegkezelés, ránckezelés

arc koncentrátumok

Anti-Age, problémás bőr, szemkörnyékápolás

test ampullák

Cellulit és stria kezelés, alakformálás, zsírbontás

peel off maszk

Krém maszkok, peel-off maszkok, ápoló olajok

Napvedelem

UVA és UVB védelem, hidratálás, ragyogó bőrszín

4a06_1_300

Prémium minőségű mezoterápiás eszközök