Savas hámlasztás

savas-hamlasztas

SAVAS HÁMLASZTÁS

A Tegor Kutató Központ megalkotta a Lavigor laboratóriumi tisztaságú, komplex orvos-kozmetikai hámlasztó rendszerét. A termékekben található újgenerációs hatóanyagok, illetve a peelingekben levő AHA & BHA komplexek biztosítják a látható változást a bőr szerkezetében. Alkalmazásuk megoldást nyújt ráncok, pigmentfoltok, hegek, akné, érett, dehidratált bőr esetében.

A bőr természetes megújulási folyamatába tartozik, hogy elhalt hámsejtek tömegétől szabadulunk meg nap, mint nap. A kór előrehaladtával, különböző külső és belső hatások következtében a sejtleválás megtorpan, a szaruréteg megvastagszik, elváltozik. Ennek eredményeképp a következő tüneteket tapasztalhatjuk: fakó, száraz, húzódó, vagy ép ellenkezőleg – zsíros, tág pórusú, mitesszeres, pattanásos bőr, egyenetlen bőrfelszín. Ezekre a problémákra hatékony megoldást nyújt a AHA és BHA hámlasztók használata. Alkalmazásuk során felgyorsul és helyreáll a természetes bőrmegújulási folyamat, a bőr visszanyeri egészséges állapotát.

Fontos kiemelnünk az AHA és BHA savak hathatós segítségét a pigmentfolt és ránckezelés területén. Az eredmény gyors, látványos és hosszantartó.

Az esztétikai orvoslásban és kozmetikában több mint 10 éve alkalmazzák a kémiai hámlasztást. A Lavigor Medical Peeling kezelési rendszer egy intenzív hámlasztó, őszi-téli időszakban végezhető kúrakezelés, mely eltávolítja a bőr felső hámrétegét, serkentve az új bőr képződését. A termékcsalád biztonságosan alkalmazható bőrfiatalításra, valamint egyes bőrállapotok kezelésére.

AHA vagy BHA? Mikor melyik savat válasszuk? Mindkét sav fokozza a természetes kollagén termelődést és csökkenti a ráncokat. Az AHA hámlasztók a száraz fakó bőr számára nyújtanak elsősorban segítséget, növelik a bőr hidratáltságát, halványítják a pigmentfoltokat, kitűnő anti-ageing hatásúak. A BHA savakat a zsíros, problémás, aknés, mitesszeres bőr esetén alkalmazzuk. Hatékony megoldás a kipirosodásra hajlamos, rosaceás bőr számára is.

A kezeléseket minden esetben kúrában, heti egy alkalommal 6-8 héten keresztül javasolt végezni. A kezelések ideje alatt és az azt követő napsütéses évszakban fokozottan figyelnünk kell a fényvédelemre, minimum SPF 30 fényvédő, és a kozmetikus által ajánlott otthon ápolási termékek használata kötelező.

Tudományos kutatások és kozmetikai tapasztalatok igazolják, hogy a savas hámlasztás kiemelkedő megoldást nyújt számos bőrprobléma kezelésére, a bőr egészségének megőrzésére, fiatalos és vonzó megjelenést biztosít. Az idő előrehaladtával mindenkinek szüksége van hámlasztásra, és aki egyszer kipróbálta, garantáltan beleszeret.