Savas hámlasztás

savas-hamlasztas

SAVAS HÁMLASZTÁS

A Tegor Kutató Központ megalkotta a Lavigor laboratóriumi tisztaságú, komplex orvos-kozmetikai hámlasztó rendszerét. A termékekben található újgenerációs hatóanyagok, illetve a peelingekben levő AHA & BHA komplexek biztosítják a látható változást a bőr szerkezetében. Alkalmazásuk megoldást nyújt ráncok, pigmentfoltok, hegek, akné, érett, dehidratált bőr esetében.

A bőr természetes megújulási folyamatába tartozik, hogy elhalt hámsejtek tömegétől szabadulunk meg nap, mint nap. A kór előrehaladtával, különböző külső és belső hatások következtében a sejtleválás megtorpan, a szaruréteg megvastagszik, elváltozik. Ennek eredményeképp a következő tüneteket tapasztalhatjuk: fakó, száraz, húzódó, vagy ép ellenkezőleg – zsíros, tág pórusú, mitesszeres, pattanásos bőr, egyenetlen bőrfelszín. Ezekre a problémákra hatékony megoldást nyújt a AHA és BHA hámlasztók használata. Alkalmazásuk során felgyorsul és helyreáll a természetes bőrmegújulási folyamat, a bőr visszanyeri egészséges állapotát.

Fontos kiemelnünk az AHA és BHA savak hathatós segítségét a pigmentfolt és ránckezelés területén. Az eredmény gyors, látványos és hosszantartó.

Az esztétikai orvoslásban és kozmetikában több mint 10 éve alkalmazzák a kémiai hámlasztást. A Lavigor Medical Peeling kezelési rendszer egy intenzív hámlasztó, őszi-téli időszakban végezhető kúrakezelés, mely eltávolítja a bőr felső hámrétegét, serkentve az új bőr képződését. A termékcsalád biztonságosan alkalmazható bőrfiatalításra, valamint egyes bőrállapotok kezelésére.

AHA vagy BHA? Mikor melyik savat válasszuk? Mindkét sav fokozza a természetes kollagén termelődést és csökkenti a ráncokat. Az AHA hámlasztók a száraz fakó bőr számára nyújtanak elsősorban segítséget, növelik a bőr hidratáltságát, halványítják a pigmentfoltokat, kitűnő anti-ageing hatásúak. A BHA savakat a zsíros, problémás, aknés, mitesszeres bőr esetén alkalmazzuk. Hatékony megoldás a kipirosodásra hajlamos, rosaceás bőr számára is.

A kezeléseket minden esetben kúrában, heti egy alkalommal 6-8 héten keresztül javasolt végezni. A kezelések ideje alatt és az azt követő napsütéses évszakban fokozottan figyelnünk kell a fényvédelemre, minimum SPF 30 fényvédő, és a kozmetikus által ajánlott otthon ápolási termékek használata kötelező.

Tudományos kutatások és kozmetikai tapasztalatok igazolják, hogy a savas hámlasztás kiemelkedő megoldást nyújt számos bőrprobléma kezelésére, a bőr egészségének megőrzésére, fiatalos és vonzó megjelenést biztosít. Az idő előrehaladtával mindenkinek szüksége van hámlasztásra, és aki egyszer kipróbálta, garantáltan beleszeret.

Mezoterápiás előkezelők

Tisztítás, tonizálás, előkészítés, utóápolás

kozmetikai savak

Szalicilsav és Glikolsav

savas-hamlasztas-aktiv-hatoanyagok

Feltöltés, táplálás

napvedelem

UVA és UVB védelem, hidratálás, ragyogó bőrszín