Szemkörnyék ápolás

EYELASH SERUM

Szempilla Revitalizáló Szérum

Az Eyelash Szérum szemhéjakra történő felvitele során gondoskodik az aktív hatóanyagok közvetlen, a szempillák gyökerénél bekövetkező felszívódásáról, melynek révén jobb eredmények érhetők el.
A készítmény különösen a szőrtüsző őssejtjeiben, valamint a szőrszemölcsben található fibroblasztokban fejti ki hatását annak érdekében, hogy védelmet nyújtson, elősegítse és aktiválja a szempillák növekedési fázisát.
A fibroblasztok fokozott anyagcsere-folyamatai révén a sejtek együttműködnek a kisebb szőrtüszők helyreállításában, amikor a szőrtüsző és a szőrszemölcs ismét kapcsolódnak egymáshoz (regeneratív terápia).
Az aktív hatóanyagoknak köszönhetően a károsodott szempillákat regenerálja és megvédi a további károsodástól. A szempillák természetes növekedése felgyorsul, a pillákat nedvességgel tölti fel, ezzel fokozva rugalmasságukat.
Az eredmények a szérum alkalmazását követő 8. héten figyelhetők meg. A készítmény által elérhető legjobb eredmények pedig a 16. héttől kezdődően tapasztalhatóak.

Fő hatóanyagok:

Ultra-revitalizáló komplex:
Európai vörösfenyő (Larix europaea) kivonatából nyert stabilizált polifenol DHQG,
Zöld tea (Camellia sinensis) levél kivonatból nyert stabilizált polifenol EGCG-glikozid, glicin és cink

Hidratáló komplex:
Hyaluronsav, nátrium-laktát, nátrium, PCA és Chondrus crispus

B-vitamin komplex:
(B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8 and B12)

Használati javaslat:
Vigye fel a készítményt, lehetőség szerint este, a smink eltávolítását követően, a megtisztított, száraz felső szemhéjakra, a szempillaszálak tövére. Hagyja a terméket hatni. Várja meg a szérum teljes felszívódását.
A termék illatanyag-, színezék- és parabénmentes.

Kiszerelés:
6 ml

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet