Aktív hatóanyagok

VITA C INTENSIVE CONCENTRATE

Stabilizált C-vitamin Ampulla

A Vita C intenzív koncentrátum minden bőrtípusra és korosztályra alkalmas (30 éves kortól). Stabilizált C-vitamin, kapszulázott növényi őssejtek és szerves szilícium alapú, amely segít a fiatalabb bőr életképességének, természetességének és fényességének megőrzésében és fenntartásában, valamint a pigmentfoltok kialakulásának megakadályozásában és a már meglévőek elhalványításában.

C-vitamin:

  1. Feszesítő hatás: A C-vitamin gátolja az extracelluláris mátrix lényeges összetevőinek bomlását, ezáltal segíti a dermis tömörödését, fokozza a bőr szilárdságát és rugalmasságát és megakadályozza a ráncok kialakulását.
  2. Gyulladáscsökkentő hatás: Erős antioxidáns lévén gyulladáscsökkentő hatású is, mert kiiktatja a gyulladást keltő szabadgyököket. A szabadgyökök által gerjesztett gyulladás krónikus, additív és szemmel nem érzékelhető jelenség, amely kezdetben csak apró pirosság és bőrszárazság formájában jelentkezik. Ez az öregedés első megjelenési formája, amely idővel a bőr előrehaladottabb romlásához vezet.
  3. Foto-ageing ellenes hatás: A napsugarak megrongálják a sejtes DNS-t. A C-vitamin magas antioxidáns képessége lehetővé teszi a sejtes DNS megfelelő védelmét és megőrzését.
  4. Glikáció ellenes hatás: A C-vitamin blokkolja a szabad aminocsoportok egyesítését a fehérjékből a glükóz karboxil-csoportjával, és ezáltal beavatkoznak a reakció korai reverzibilis fázisaiba.

Növényi őssejt:

A kapszulázott forma egyrészt segíti a stabilitását, másrészt jobban képes penetrálni a bőr mélyebb rétegeibe. Védik a bőrgéneket a környezetből származó bizonyos tényezők ellen, amelyek befolyásolják azokat a biokémiai mechanizmusokat, amelyek szabályozzák őket, megváltoztatva teljesítményüket. Ezek a belső tényezők kapcsolóként működnek, így a gének kikapcsolnak és leállítják a fehérjéket.

Organikus szilícium:

A szerves szilíciumnak egyértelmű szerkezeti funkciója van a kötőszövet háromdimenziós szerkezetének megőrzésére és stabilizálására. Hozzájárul az extracelluláris mátrix ezen alapvető elemeinek kidolgozásához és a tökéletesen összekapcsolt állapot megőrzéséhez, lehetővé teszi a kötőszövet legoptimálisabb formájának fenntartását.

A Vita C Intenzív Koncentrátum kompatibilis a Dermapunt mezopen készülékkel és más eszközökkel, amelyek az aktív hatóanyagok asszimilációját szolgálják. Lehetővé teszi a különböző arckezelések kiegészítését: fiatalító, fehérítő, olajos bőr stb., és alkalmas a TDC Clinik vonal egyéb koncentrátumainak kombinálására.

Kiszerelés:
22 x 2ml

Nekünk számít a véleménye.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet