Aktív hatóanyagok

VITA K INTENSIVE CONCENTRATE

K-vitamin Ampulla Rozáceára

A K-vitamin rendkívül forradalmi vitamin a cosmeceutika világában.
K-vitamin alapú arc- és testkoncentrátum, amely a K-vitamint a legelőnyösebb és legstabilabb formában (epoxid) tartalmazza. Ezt a stabilitást oxigén hozzáadásával hozták létre, mely jelenlétében a K-vitamin koenzimként működik. Ennek az aktív formának köszönheti véralvadásgátló aktivitását a sérült vérerek vérzésének megállítása érdekében, amely lehetővé teszi a hematomák, erythemák, stb. elleni küzdelmet. Ezért kifejezetten ajánlott az invazív kozmetikai vagy orvos-esztétikai eljárásokból eredő zúzódások vagy erythema megjelenése esetén alkalmazni.

Hozzájárul az erek és a hajszálerek védelméhez és erősítéséhez, csökkentve azok törékenységét és permeabilitását, amelyet általában a szabad gyökök feleslege okoz.

Hatásai:

  • Segít megerősíteni és megvédeni a vérkeringés szerkezetét
  • Elősegíti a megfelelő vérkeringést, javítja a táplálkozást és stimulálja a sejtes aktivitást
  • Segít az ödéma és a duzzanat csökkentésében
  • Enyhíti a bőrpírt, az irritációt és a gyulladást
  • Nagy antioxidáns hatással rendelkezik (védő, regeneratív és gyulladásgátló)
  • Támogatja a sebgyógyulást

A Vita K intenzív koncentrátum minden bőrtípusra alkalmazható, amely társul érzékeny és rozáceás  bőrállapottal.

A Vita K intenzív koncentrátum kompatibilis a különböző eszközökkel végzett kezeléssel: Dermapunt mezopen, oxigénterápiás eszköz, az aktív hatóanyagok asszimilációját elősegítő anyagok stb. Ez lehetővé teszi különböző arc- és testkezelések kiegészítését: bőrfiatalítás, pattanások stb. alkalmas a TDC Clinik vonal más koncentrátumokkal való kombinációjára.

Nagyon ajánlott kombinálni a retinollal annak érdekében, hogy felgyorsítsa az eredményeket a szem alatti táskák esetében és a haematómák orvosi esztétikai eljárásokkal történő megoldását.
Otthoni használatra szánt termékként naponta kétszer vagy háromszor kell a megtisztított bőrön alkalmazni finom masszázs használatával, amíg teljesen felszívódik.

Egészségügyi esztétikai eljárás megelőzően otthoni használata ajánlott naponta reggel és este, 2-4 héttel a beavatkozás előtt.
Az ampulla használat előtt felrázandó.
Felbontást követő 4 napon belül el kell használni a tartalmát.

Kiszerelés:
12 x 2 ml

Nekünk számít a véleménye.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet