Deluxe Innovation

Speciális fiatalító kezelés, amely kellemes és hosszantartó intradermális hőt biztosít, a vanilinnek köszönhetően. A bőr hőmérsékletének fokozatos emelkedése új innovatív szépségápolási koncepció, mely képes beindítani a bőr regenerációs és fiatalító folyamataitA kezelés tökéletes ápolást biztosít a kényes, finom, érzékeny és rozáceás bőrűeknek is.

Rozáceás bőr

A rozácea az arc kétoldali, állandósult gyulladása. Különböző stádiumai ismertek. A rozáceás bőr kezelés nélkül egyre kellemetlenebbé, fájdalmasabbá, súlyosabbá válik. A rozácea nőknél gyakoribb jelenség, általában 40év felett alalkul ki. Hátterében az elégtelen keringés áll. A rozáceás bőrön hajszálértágulatok figyelhetőek meg, ez lehet pirosas, ilyenkor artériás tágulatról beszélünk, ez azt jelenti, hogy oxigén és tápanyag dús vér pang az arc hajszálereiben. Ha viszont lilás akkor vénás tágulat jön létre, ebbe pedig a szén-dioxidban gazdag  vér található. A rozácea kialakulásában szerepet játszik az elégtelen bőrlégzés is, ami a megvastagodott bőrfelszín miatt alakul ki. Ezen kívül még sok más tényező ronthatja a bőr állapotát, például a gyomor és emésztési problémák, okozhatják hormonális tényezők- leginkább változókorban, fűszeres, erős ételek fogyasztása, nem megfelelő bőrápolás.

Rozáceás bőr kezelése

A Deluxe Innovation kezelés a bőr intradermális mélyrétegeit melegíti fel hasonló módon a rádiófrekvenciás kezelésekhez, és serkenti a bőr természetes megújulási folyamatait. A meleg áramlását szinte azonnal érezzük, amely nagyon kellemes, tartós és fokozatos, így még a legérzékenyebb bőr számára is megfelelő. A hőmérséklet fokozatos emelkedése innovatív eljárás, amely képes beindítani a bőr védelmi mechanizmusát és alapja az bőrregenerációs folyamatok újbóli működésének.

Várható eredmények:

  • Csökkenti a bőrpírt és a rozáceát, javítja a mikrocirkulációt, erősíti a vérerek falát.
  • Visszaállítja a bőr 3D szintű hidratációját (bőr rétegeiben optimális hidratáltságot biztosít).
  • Ösztönzi az új kollagén rétegkialakulását, a bőr feszesebbé válik.
  • Fokozza a vérkeringést, a sejtek oxigénellátottsága javul, így  a bőr öngyógyító folyamatait aktiválja.
  • Elősegíti a méreganyagok távozását a salakanyagok apró részecskékké való lebontásával.
  • Tápláló, bőrnyugtató hatású a bisabolol tartalmának köszönhetően.

Speciális keringésfokozó és sejtregeneráló arckrém és szérum egy boxban.

Speciális ránctalanító elixír, amely kellemes intradermális hőt biztosít.

Innovatív arckrém, amely kiegészíti és erősíti az Innovation Elixír hatását.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet