Grupo Tegor

A Tegoder Cosmetics a spanyolországi központú Tegor csoporthoz tartozó prémium kozmetikai márka. A több mint 8000 m2-en működő komplexumában egy helyen zajlik a kutatás és gyártás. A cég vezetője Marisa Lavin, aki kozmetológiai, vegyészmérnöki és homeopátiai ismeretekkel rendelkezik, ehhez híven a termékek tükrözik a legmodernebb eljárásokkal kinyert természetes hatóanyagokat és azok szinergens kombinálását.

A Tegor cég különböző szakterületeken van jelen.

Tegoder Cosmetics, a Mesoter ,a Lavigor és a Bioespana mind-mind a Tegor cégcsoporthoz tartozó különféle területekre specializált almárkák.

High-Tech kozmetikumok

A TEGODER COSMETICS a bőr minden igényét kielégítő termékcsaládokat fejlesztett ki, valamint olyan étrendkiegészítő készítményeket, amelyek megsokszorozzák a kezelések hatékonyságát. A spanyol temperamentum tetten érhető minden egyes Tegoder készítményben és Tegoder kezelésben. A Tegoder Cosmetics divíziója az innovációkban áll, mind hatóanyagok, mind pedig kozmetikai technológiák tekintetében.

A korszerű újgenerációs hatóanyagok garantálják a sikert a bőrproblémák szakszerű kezelése során, valamint az anti-ageing területen egyaránt. A növények DNS-ének kivonatolása teszi lehetővé, hogy a vendégek allergia mentesen élvezhessék a Tegoder kezelések elképesztő hatását.

A Tegoder kozmetikumok magas minősége és tudása megmutatkozik abban is, hogy a cég bőrápolási termékeivel mind az öt kontinensen sikeresen képviselteti magát.

Magas minőség

A TEGOR GROUP a termékei gyártásához a legfejlettebb technológiát alkalmazza, amely a legmagasabb minőségi szintet és ellenőrzést teszi lehetővé minden egyes gyártási folyamat során. Kutatásai és a termékek előállítása lehetővé tette a GMP (Good Manufacturing Practice) megszerzését, amely garancia a minőségre.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet