Mélyhámlasztó eljárások

Savas hámlasztás

 Az esztétikai orvoslásban és kozmetikában több mint 10 éve alkalmazzák a kémiai hámlasztást. A Lavigor Medical Peeling kezelési rendszer egy intenzív hámlasztó, őszi-téli időszakban végezhető kúrakezelés, mely eltávolítja a bőr felső hámrétegét, serkentve az új bőr képződését. A termékcsalád biztonságosan alkalmazható bőrfiatalításra, valamint egyes bőrállapotok kezelésére.

Tudományos kutatások és kozmetikai tapasztalatok igazolják, hogy a savas hámlasztás kiemelkedő megoldást nyújt számos bőrprobléma kezelésére ( ráncok, pigmentfoltok, zsíros és aknés bőrkép, tág pórusok, heges bőrkép).

A bőr természetes megújulási folyamatába tartozik, hogy elhalt hámsejtek tömegétől szabadulunk meg nap, mint nap. A kor előre haladtával különböző külső és belső hatások következtében a sejtleválás megtorpan, a szaruréteg megvastagszik, elváltozik. Ennek eredményeképp a következő tüneteket tapasztalhatjuk: fakó, száraz, húzódó, vagy ép ellenkezőleg – zsíros, tág pórusú, mitesszeres, pattanásos bőr, egyenetlen bőrfelszín. Ezekre a problémákra hatékony megoldást nyújtanak a professzionális kémiai hámlasztók használata. Alkalmazásuk során felgyorsul és helyreáll a természetes bőrmegújulási folyamat, a bőr visszanyeri egészséges állapotát.

A Tegor Kutató Központ megalkotta a Lavigor laboratóriumi tisztaságú, komplex orvos-kozmetikai hámlasztó rendszerét. A termékekben található újgenerációs hatóanyagok, illetve a peelingekben levő AHA & PHA komplexek biztosítják a látható változást a bőr szerkezetében. Alkalmazásuk megoldást nyújt ráncok, pigmentfoltok, hegek, akné, érett, dehidratált bőr esetében.

A kezeléseket kúrában, heti egy alkalommal 6-8 héten keresztül javasolt végezni. A kezelések ideje alatt és az azt követő napsütéses évszakban fokozottan figyelni kell a fényvédelemre. A kúra ideje alatt kötelező a kozmetikus által ajánlott otthonápolási termékek használata.

Kémiai peeling professzionális használatra, amely glikolsavat és laktobion savat tartalmaz 35 %-os koncentrációban.

Kémiai peeling professzionális használatra, amely glikolsavat és laktobion savat tartalmaz 70%-os koncentrációban.

A bőr megnyugtatására és megfelelő pH-értékének helyreállítására szolgáló oldat a savas hámlasztást követően.

Növényi őssejtes koncentrátum azonnali tartós feszesítő, bőrfeltöltő és ránckihúzó hatással.

Komplex védelmet nyújtó koncentrált ampulla a bőrt érő környezeti hatások ellen.

Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns és hidratáló hatású szérum.

Helyreállító és optimalizáló koncentrátum, amely pre-és probiotikus komplexének köszönhetően kiegyensúlyozza a bőr természetes mikrobáit.

Intenzív hidratáló, bőrmegújító és bőrregeneráló hatású gél.

Azonnali felszívódó, intenzív hidratáló, regeneráló krém 1% orvosi tisztaságú hialuronsavval, minden bőrtípusra.

A hidratáló és tápláló fényszűrő anyagok extra védelmet biztosítanak a bőrnek a nap káros sugaraival szemben.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet