Napvédelem


Sun Care termékcsalád

A megváltozott éghajlati viszonyok miatt a nyári arcápolási szokásaink mellett fontos, hogy az őszi-téli időszakban végzett mélyhámlasztó, mikrodermabráziós, dermarolleres, lézeres kezelések miatti bőrvédelemre is ügyeljünk. Ilyenkor ugyanis nagyon érzékeny a bőr, és csak lassan épül fel természetes fényvédelme. Ezért lényeges, hogy nappalra használjunk olyan minőségi kozmetikumokat, amelyekben van fényszűrő és védő antioxidáns, ezek semlegesítik a káros szabadgyököket, s emellett bőségesen pótolják az elvesztett nedvességet.

SPF30 & SPF50

A magas faktorszám kitolja a bőr első reakcióját (bőrpír) az erős napsugárzásra.

A magas faktorszám ellenére gyönyörű barnulást tesznek lehetővé a termékek.

Fényvédelem blokkoló anyagokkal

Teljes védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugarak ellen, köszönhetően a gazdag blokkoló összetevőknek. Ilyen blokkoló anyagok a Titánium Dioxid (magas 30%),  a HSP fehérjék (Heat Shock Priotein), az organikus szilícium, Avoebenzone és a Shea vaj.  Továbbá tartalmaznak még a bőr védelme szempontjából nélkülözhetetlen antioxidánsokat, mint a Q10 koenzim, E-vitamin és F-vitamin.

A Tegoder fényvédő termékekben található napszűrők kombinációjának köszönhetően; elkerülhető a korai bőröregedés és foltok megjelenése.

Természetes bőrfertőtlenítés

A Titánium Dioxid különleges tulajdonsága, hogy a napból érkező UV sugarak hatására a bőrt támadó baktériumokat, vírusokat vízzé és szén-dioxiddá alakítja, így kifejezetten jó az aknés és gyulladásra hajlamos bőrök, valamint a tini kezelések záró akkordjaként.

A Tegoder Sun Care termékek kifejezetten ajánlottak a napot nehezen toleráló, érzékeny, valamint egyes gyógyszerektől fényérzékennyé vált bőrök, valamint a gyermekek bőrének védelmére.

NAPVÉDELEM ARCRA ÉS TESTRE

Teljes UV védelmet nyújtó színtelen krém, nagyon magas káros sugárzás elleni védelemmel.

Teljes napvédelmet nyújtó krém, amely megakadályozza a korai bőröregedést és foltok megjelenését, hidratálja a bőrt és szabályozza a faggyúműködést.

Könnyen felszívódó sprayemulzió, mikronizált Titán-dioxiddal dúsítva, mely teljes védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.

A BB krém “Blamish Balm” kifejezésből ered, amely magyarul annyit tesz „hiba balzsam”.

Hármas hatású színezett, tápláló arckrém, amely védelmet nyújt, ápol, és egyenletes fedést biztosít minden bőrtípus számára.

A hidratáló és tápláló fényszűrő anyagok extra védelmet biztosítanak a bőrnek a nap káros sugaraival szemben.

FÉNYVÉDŐ DEKOR KOZMETIKUM

Nemzetközi Innováció nagydíjas bársony púder esszenciális olajokkal és szilíciummal.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet