Minden ami mezoterápia

A Tegor Kutató Központ mezoterápiás márkája a Mesoter. A Mesoter egyedülállóságát az jellemzi, hogy a mezoterápiás kezelésekhez szükséges termékek teljes palettája megtalálható az előkezelőktől az utóápolókig.

A Mesoter arc és testkezelő ampullakoktéljait gyógyszerkönyvi tisztaság, rendkívül magas hatóanyag koncentráció jellemez. Alkalmasak tűs és tű nélküli mezoterápiás bevitelhez.

A szinergensen dolgozó hatóanyagoknak és a különleges biotechnológiai és nanotechnológiai hatóanyag feldolgozásnak köszönhetően egy ampullán belül több hatóanyag is megtalálható, így garantálva hatékony, higiénikus és gazdaságos mezoterápiás kezeléseket.

A mezoterápiás kúrakezelésekkel hosszú távú sikereket érhetünk el legyen szó hegek utókezeléséről vagy anti-age irányvonalról, de mivel közvetlenül a sejtekbe juttatjuk a hatóanyagokat, ezért már egyetlen kezelés is meggyőző lesz vendégeink számára.
A szalonkezeléseken túl itt sem szabad megfeledkeznünk az otthonápolás fontosságáról és a kúrakezelést követő fényvédelemről.

Mezoterápiás hatóanyagok

ELŐKEZELŐK
ARCAMPULLÁK
ESZENCIÁK
FIOLÁK
SZÉRUMOK
TESTAMPULLÁK
UTÓÁPOLÁS
KRÉMPAKOLÁSOK
PEEL-OFF MASZKOK

Mezoterápiás gép

DERMAPUNT

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet