Szemkörnyék ápolás

Szemkörnyék ápolás és prevenció

A szemkörnyék bőre rendkívül vékony. A szemkörnyéki bőr öregedése a dehidratációval kezdődik!
A szemkörnyék vízhiánya apró ráncok sokaságához vezet, mely sajnos egészen fiatal korban már 18-20 éves kortól tapasztalható. Számos tényező befolyásolja továbbá ennek a területnek az állapotát, ami a bőr rugalmasságának elvesztéséhez, a ráncok és szarkalábak valamint az ödéma és sötét karika megjelenéséhez vezetnek.

A szemkörnyéki terület ápolását érdemes korán elkezdeni és specifikus termékeket alkalmazni, amelyek hatóanyag összetétele kifejezetten a szemkörnyéket érintő problémákra nyújtanak hatékony megoldást.

Professzionális szemkörnyék ápolás
 

A Tegoder Eye Care Line termékcsalád az összetevőinek köszönhetően véd a környezeti hatásoktól, hidratálja az érzékeny szemkörnyék területét, gyorsítja a szemkörnyéki mikrokeringést, csökkenti a szemkörényéki ödémát, halványítja a szem alatti sötét karikákat és csökkenti a finom ráncokat és vonalakat.

Várható eredmények
 

A célzott szemkörnyék szalonkezelésen túl a professzionális otthonápolási termékek rendszeres használatával tartós bőrállapot javulás érhető el a szemkörnyéki területen.

Csökkenti a ráncokat, megemeli a szemhéjat, ödéma csökkentő, világosítja a sötét karikákat. A szemkörnyéki terület felfrissül és megnyugszik.

Kiváló sminklemosó emulzió, mely tökéletesen távolítja el a felesleges zsírt és szennyeződéseket, festéket a bőr felületéről.

 Kiemelkedő regeneráló, tápláló és lifting hatású szemkörnyékápoló szérum, amely hatékonyan feszesíti a petyhüdt szemhéjakat.

Speciális szemkörnyék ápoló krém szem, amely regeneráló és feszesítő hatóanyagokkal látja el a szemkontúrt.

Azonnali lifting hatású intenzív hidratáló, feltöltő koncentrátum professzionális szemkörnyékápoló kezeléshez.

Könnyen felszívódó, feszesítő éjszakai maszk, mely eltünteti a fáradtság jeleit.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet