Mélyhámlasztó eljárások

Mélyhámlasztás

A tinédzserkori hormonális változástól felborul a bőr fiziológiás hámlásának egyenletes sebessége, így ettől kezdve a bőr vastagszik. A megvastagodott szaruréteg számos bőrprobléma okozója.

Az elhalt hámsejtek eltávolítására átmeneti megoldásként jó szolgálatot tehetnek az otthoni bőrradír készítmények, de igazán látványos és tartós megoldást professzionális kezelésekkel érhetünk el.

A mélyhámlasztó eljárások (savas és gyógynövényes) a bőrgyógyászok és kozmetológusok által kifejlesztett kezelések.

A mélyhámlasztást elsősorban a bőr fiatalítására javasoljuk, segítségével a ráncok mélysége csökkenthető. Fiatalabbak esetében szeplők, májfoltok, vagy bőrhibák kezelésére ajánlott, de látványos eredményeket érhetünk el megvastagodott, szeboreás, rossz vérkeringésű, fakó, tág pórusú bőr esetében is. Mélyhámlasztás a legtöbb bőrtípus esetében alkalmazható.

Fokozatosság

A professzionális mélyhámlasztó eljárásokat kúrakezelésben kell végezni az optimális eredmény elérésének érdekében.

A heti rendszerű kíméletes kezeléssel a bőr folyamatosan hozzászokik a hámlasztó hatóanyagokhoz, melyek hatására a kezelést követő néhány napon belül a régi bőrréteg egyenletesen leválik. A bőr fokozatosan megújul, egészséges bőrképet nyújtva.

Szakértő kezekben

Az orvos-kozmetikai mélyhámlasztások ún. korpázó és lemezes hámlást is előidézhetnek, ezért ezeket az eljárásokat szigorúan a speciális képzettséggel rendelkező kozmetikus partnereink végezhetik. A kezelést végző személy szakmai tudása nemcsak a beavatkozás során, de a bőr állapotának felmérésében is nagyon fontos.

Otthonápolás

Ez idő alatt a bőr otthoni ápolására speciális készítményeket szükséges használni, melyek a hámlasztási folyamatot és a bőr regenerálódását segítik. A kezelést végző szakember által ajánlott otthonápolási kozmetikumokat más termékekkel helyettesíteni nem szabad.

Segítségre van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet